Bliv frivillig i LTN

Vi søger altid nye input og ildsjæle som kan være med til at gøre vores klub endnu federe. Hvis du kan byde ind på en eller flere af følgende kategorier så send en mail til os. Vi er vilde med din opbakning og input. 

Send mail til: lanteamnord@lanteamnord.dk 

I emnefeltet starter du med  > Frivillig <  

I mailen kan du skrive lidt om dig selv, hvor du kommer fra, og hvad du kunne tænke dig at lave som aktiv medlem i klubben. 

I øjeblikket søger vi personer som brænder for følgende..

  • SmartHome? er du til Raspberry Pi, Philips Hue, Nodered eller Home Assistant? I LTN har du mulighed for at sætte dagsorden på 5 kursusaftner om emnet. Vi holder kurser i forskellige emner, som vi sammen gerne vil blive klogere på.
 
  • LanParty Crew. Vi søger 2 personer der kan og vil, lave EL og Net til lanparty med op til 200 deltagere. Der er mulighed for at gøre det, man har som hobby. Som frivillig til denne opgave modtager du et honorar, samtidig med at du bidrager til klubbens arbejde. Kræver kørekort og bil. Der vil selvfølgelig være lidt oplæring i klubben så man kan løse opgaven. Hvis man tilmelder sig Server Netværks kurset i LTN så er man godt klædt på til opgaven.
 

Derudover søger vi altid personer i følgende kategorier

  • Server, Netværk, Datacenter, ISP. Til vores Lan party skal vi bruge dygtige folk som kan skrue i hardware til server og netværk. Vi benytter blandt andet bladecenter til vores gameserver. Vi har også en masse andet dejligt udstyr, som du kan være med til sætte op og konfigurer, hvis du er passioneret for det.    

 

  • Software, C++, C#, Arduino. Vi laver vores egen software, så går du og har et programmeringsprojekt og vil have andres input samt lære andre op i et nyt sprog så er det lige dig vi søger.   

 

  • El, kabler, tavler, planlægning regler og beregninger. Er du elektriker lærling, elektriker eller el-installatør? Vi søger passionerede personer der har lyst til at gøre en forskel    

 

  • Sikkerhedsvagter der kan sørge for sikkerheden til vores events. Vi er altid med på de seneste brand- og sikkerhedsregler og sætter sikkerheden omkring vores deltagere i højeste prioritet.  

 

  • Smilende Kiosk og service venner. Har du en indre bartender eller kioskejer i dig? Så har du  nu muligheden for at prøve det, og samtidig være med til at give andre en god oplevelse når de skal købe en toast i en af vores kiosker til vores netpartyes. 

 

  • Spilmods, CSGO, Mindcraft. Vi spiller også i klubben 😀 Ja faktisk mener vi selv, at vi forener hygge med mere hygge når vi blander spil med, programmering og hardwaren. Vi bygger også baner i CSGO som vi bruger til vores lan partyes. Kan du lave spil mods eller har lyst til det så er det dig vi søger.