RoboLab

Kort fortalt

Robolab er en aktivitet i Lan Team Nord hvor der vil blive undervist i programmering og sammensætning af robotter og elektronik.

hvad kan du lære

Her vil blive undervist i programmering og sammensætning af robotter og elektronik med udgangspunkt i Arduino’s ctc101 undervisningsmateriale men også med mulighed for selv at søge nye udfordringer og få hjælp der til på sigt.

På sigt vil der blive lavet et sammenspil mellem programmering, design, elektronik og eventuel 3D modellering. 

Du lære at bygge/designe og programmere en robot, hvor du samtidig vil få en forståelse for sensorer og alm elektronik løbende som føre til at man kan i grupper eller selvstændigt ville kunne designe ens robot til at kunne løse en eller flere opgaver i en varierende konkurrence hvert halve år.

Man vil blive delt op i hold af et par stykker typisk som skal kreere en robot som skulle kunne gennemføre en eller flere konkurrencer mod andre klubmedlemmers robotter. Her vil viden blive delt på kryds og tværs, i et hyggelig forum med god stemning, og der vil være et klart mål med projektet til hver turnering. 

Forløbet ville være løbende undervisning og vejledning i hvordan man ville kunne sammensætte en robot som ville kunne løse opgaven eller flere opgaver i en konkurrence / turnering  

Hvis du er interesseret i at høre mere eller har ideer til emner er du velkommen til at skrive til Mike Ro på mra@lanteamnord.dk.

Det er muligt at få prøve medlemskab i 4 uger gratis til klubben.

Det er gratis at deltage i undervisningen som klub medlem og prøve medlem.

Klubben ejer følgende Udstyr og matrialer

 

Diverse billeder fra RoboLab