Lan Team Nord (LTN) lavede et samarbejde med Nordjysklan hvor LTN fik 10 billetter til rådighed.

10 friske personer som deltog fra LTN var med til at få Nordjysklan#2 til at komme på landkortet, LTN hjalp nemlig Nordjysklan med at sætte netværk og strøm op til de 212 deltagere. Der blev eksperimenteret med at alle enheder på lan kabel fik gigabit, selvom at der kun kom 1 gigabit ind i hallen. 

LTN fik også lov til at styre den store 32 m2 LED-skærm som Larger Than Life leverede for at give en fed oplevelse til hele hallen. Da LTN havde styr på det hele, og holdt det kørende igennem hele lan’et, var der også tid til deltagelse i selve lan’ets aktiviteter.

På storskærmen blev der spillet FIFA og Tekken finale, så alle kunne se med. Et tidspunkt under LAN blev der smidt model fly simulator på skærmen så man kunne prøve at styre et model fly uden at skulle bruge mange tusind kr når man styrter.


CSGO - Lan Team Nord Elite

Lineup:

  • Lasse "Mufasa" (Sec. AWP / LEADER) 
  • Andreas "PartyBente" (AWP / all-around / Mid)
  • Anna "AnnaHans"  
  • David "Tronx55"  
  • Sune "Pleasure"


Fredag blev der lavet et CSGO hold som hed "Lan Team Nord Elite", gruppe spillet gik ikke som forventet så derfor røg de ned i CSGO B.


Lørdag aften startede henholdvis CSGO A og CSGO B turneringen.


Sidste kamp mod Send Noodles endte 16-13 til dem, Lan Team Nord Elite var bagud 13-2 efter første halvlege og derfor tog de sig sammen og kæmpede den bragt til 13-16.

Alt i alt endte det hele med en 5. plads i CSGO B til Nordjysklan#2. Deltagerne var meget stolte over at vi rent faktisk kom så langt i CSGO selvom de er nørder og ikke esports entusiaster som mange andre er.


Latest Posts

Categories