Gistrup hallen vil i uge 42 danne rammen for Geeks Gone Wild #21 – Et lan party i Aalborg. Det er ikke første gang, at Lan Team Nord afholder GGW Og siden starten i Fjellerad Hallen tilbage i 2005, er meget sket. En håndfuld computer entusiaster fik idéen, at holde et lille arrangement for dengang 20 deltagere, der i dag har udviklet sig til over 400.

Arrangementet er den 21.-23. oktober.

Turneringer og præmier

Der vil være turneringer i følgende spil:

  • Counter Strike: Global Offensive
  • League of Legends
  • Rocket League
  • HearthStone
  • FIFA 17
  • TrackMania

Til hver turnering hører der også præmier til, hvilket både er i form af kontanter og computer udstyr. Ved udsolgt bliver den samlede præmiepulje på 27.000kr.

Hal 2 Lounge

I hal 2 vil der ud over gamere være et loungeområde, med sækkestole, cafeborde, projektor og hyggestemning. Her vil det være muligt at tage en slapper, se et stream, hygge med et brætspil, da Aalborg Brætspil Cafe kommer og opsætter en satellit afdeling med udlån af spil.

Samarbejdspartnere til GGW

GGW får besøg af flere samarbejdspartnere. Der afholder små aktiviteter. Asetek, der er verdens førene indenfor vandkøling, Kommer fremviser det nyeste teknologi indenfor vandkøling, og vil forklare om hvilken fordele vandkøling det har for computeren. Funcenter kommer og afholder en turnering i sumobrydning, Dette er en sjov AFK aktivitet hvor man har mulighed for at komme hinanden rigtigt ved og konkurrere igennem andet end computeren. Lørdag får de besøg af Monster Energy som kommer forbi med deres monster truck og laver giveaways. Alt i alt kan man forvente en spændende weekend med mange aktiviteter for gaming intresserede.

Twitch-streamere fra hele landet

Geeks Gone Wild fortsætter samarbejdet med populære Twitch streamers. Twitch er en video tjeneste hvor man live kan følge folks videospil. Blandt de mest populære i Danmark finder vi EllahDK som atter engang kommer forbi, og streamer direkte fra Geeks Gone Wild. Det samme gør KathrineJJ og TwoControllersOneCouple. Dette samarbejde er med til at give en endnu bedre oplevelse for alle deltagere.

Mere info og billetter kan findes på GGW.dk

Latest Posts

Categories